문화영상문화포털의 크리에이터 문화PD의 영상을 소개합니다
주인도한국문화원 세종학당과 한국농수산식품유통공사가 공동으로
한국음식 시식회를 개최하였습니다.
----대본----
지난 6월 14일, 주인도 한국문화원에서 한국음식 시식회가 열렸습니다.
On 14th June, Korean Food Tasting Party was
held at the Korean Cultural Centre India.
한국농수산식품유통공사가 주최한 이번 행사는 세종학당 학생들을 대상으로 진행되었습니다.
The Sejong Institute students took part in this
event hosted by The Korea Agro-Fishers and Food Trade Corporation.
평소 한식을 먹고 싶어 한 학생들은 이번 기회를 통해 다양한 한식을 맛 볼 수 있었습니다.
Students who wished to eat Korean food were
able to taste various Korean food through this opportunity.
한국농수산식품유통공사 담당자는 앞으로 더 많은 한식을 인도에 소개할 계획이라고 밝혔습니다.
The director of the Korean Agro-Fishers and
Food Trade Corporation announced that they had plan to introduce more
Korean foods to Indians,
----인터뷰----
Rakesh (Sejong Institute Student)
I Tried all the Korean foods here
여기 있는 한식들을 모두 먹어봤습니다
I started with lemon started with Lemon drink
It was a bit tangy and sweet
it was good for and refreshing for the throat
레몬차는 달콤하고 짜릿한 맛이었는데 목에 정말 좋았습니다.
then I tried kimchi
It gave a different flavor it all blend with
the taste buds and it was a really good experience
그리고 김치를 먹어봤는데 다양한 맛이 입안에서 맴돌았습니다.
next was the fried chicken sauce
so again it was new taste for us
I mean like, you know indians don't have
chicken sauce foods
so that was good experience
그리고 닭강정 소스에 관해서는 인도에는 치킨에 소스를 뿌리지 않기 때문에 소스만으로도
새로운 맛을 경험할 수 있었습니다.
and after that, I tried the noodles
they were 3 varieties of noodles
and everything - each noodle had a unique taste
그리고 3 종류의 다양한 냉면은 각각 독특한 맛을 갖고 있었고
after that I tried the pop thing over here
it was something different it sort of
tastes like pizza but it's different
and it's something new and interesting to eat
떡튀김은 피자와 비슷한 맛이었지만 달랐습니다. 새롭기도 하고 먹기에 흥미로웠습니다.